Google in VoiP?

Google in VoiP?
,

Vandaag buzzt het in de Blogosphere over het gerucht dat Google op korte termijn met VoiP komt (Gphone..)

Aanleiding is een artikel in de Times Online. Nader onderzoek leert dat de bron van het gerucht een recente job-posting van Google is waarin gezocht wordt naar een ‘strategic negotiator’ met ervaring in “selection and negotiation of dark fibre contracts both in metropolitan areas and over long distances as part of the development of a global backbone network”. (bron)

Een VoiP-dienst zou goed aansluiten bij Google: zo zou bij advertenties of links van commerciele partijen meteen een ‘call-me’ button worden geplaatst, waarmee de zoeker meteen kan bellen met de aanbiedende partij. Of, zoals in het Epic-filmpje wordt gesuggereerd, het is in de toekomst mogelijk ook al je historische telefoongesprekken straks te doorzoeken…

Google wil niet reageren op de geruchten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.