Google en Ilse maken updates

Google en Ilse maken updates

Kon je vroeger je wekker bijna laten afgaan op het tijdstip van updates, tegenwoordig moet je zowel bij Google als bij ilse het doen met ongeveer eens in de twee maanden.

Ilse heeft in ieder geval dinsdag een update van haar database gemaakt met nieuwe sites en recentere gegevens. Google, die op dit moment doorlopend kleine wijzigingen maakt in plaats van echte updates, heeft het aantal “inlinks” geupdate voor het eerst sinds half juni. Bij sommige sites is het aantal links in Google flink toegenomen. Yahoo ging zo bijvoorbeeld van 799.000 naar 1,100,000. Nu wachten op de updates van de Pagerank.

Bron:
http://www.jeroen.com/weblog/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Werd deze week inderdaad positief verrast door indexering van een mijn websites in Ilse. Als toetje werd de site ook nog eens opgenomen als opmerkelijke site op webwereld.nl.

    De week kan niet meer stuk!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.