Je bekijkt een artikel van Qualifio
partner

Goed voorbereid aan de slag met de Qualifio marketingkalender 2023

Het Qualifio marketingteam heeft voor jou de meest complete marketingkalender voor 2023 samengesteld op basis van 370 events.

30 januari 2023, 06:27 2490 x gelezen

Qualifio onthult deze maand de marketing kalender voor 2023 met daarin de belangrijkste data en gebeurtenissen van dit jaar voor het creëren van relevante marketingcampagnes. Elke editie wordt gedownload door meer dan 9.500 marketeers van Europa’s grootste merken. Krijg controle over je marketingcampagnes, plan ze van tevoren en blijf flexibel. Bekijk hier de Qualifio Marketingkalender 2023 online of download direct de pdf via onderstaande knop!

Marketingkalender: Haal het meeste uit 2023

Van Valentijnsdag tot Dierendag, van zomervakantie tot Kerst, Oudjaar, Movember, het begin van de lente en Vrouwendag. Met deze kalender kan je alle events van 2023 in de gaten houden. Het is zelfs mogelijk om de kalender te integreren in je Google agenda om er op die manier zeker van te zijn dat je niets mist. Download de kalender nu en begin met het opstellen van je marketingstrategieën voor 2023!

Het document is een essentieel hulpmiddel bij het vooraf plannen van campagnes en het vinden van ideeën voor nog uit te voeren commerciële acties. Onmisbaar dus, voor iedere marketeer. Via onderstaand screenshot krijg je alvast een sneak preview van de online versie van de marketing kalender:

Qualifio Marketing kalender 2023

Bron afbeelding: Qualifio – Klik hier voor de online versie van de marketing kalender 2023.

Wat je krijgt als je de marketingkalender download

Je krijgt toegang tot de pdf-versie van de marketingkalender 2023 door het formulier op deze pagina in te vullen. Voeg je eigen evenementen en eventuele notities zelf toe om de marketingkalender nog completer te maken. We hebben al 370 key events voor je toegevoegd! Door alle belangrijke data van het komende jaar in een overzicht te hebben:

  • Krijg je controle over je marketingcampagnes
  • Plan je je marketingstrategieën van tevoren
  • Haal het meeste uit alle evenementen per seizoen
  • Blijf je flexibel
Download hier de Qualifio marketing kalender 2023

Over Qualifio

Qualifio is het leidende Europese first- en zero-party dataverzamelingsplatform voor consumer brands. Marketing teams leren hun klanten kennen dankzij onze twee complementaire SaaS modules:

  1. Qualifio Engage stelt hun in staat engagement en dataverzameling te genereren door gebruik te maken van quizzes, games, enquêtes, winacties en meer dan 50 andere interactieve formats
  2. Qualifio Loyalty geeft hun de mogelijkheid om leden te belonen en te segmenteren met behulp van loyalty programma’s die zowel klanteninteracties als aankopen belonen

Qualifio wordt gebruikt door meer dan 400 bedrijven wereldwijd zoals: Nestlé, L’Oréal, Unilever, PepsiCo, PSG, Disneyland, MediaMarkt, DPG Media, Talpa, Decathlon. Om meer te weten te komen, ga naar: https://qualifio.com/

Qualifio is het toonaangevende Europese first- en zero-party dataverzamelingsplatform voor consumer brands. Wij helpen marketing teams hun klanten te leren kennen door interactieve en gegamificeerde ervaringen, die goede redenen geven om loyaal te blijven aan hun merk. VERZAMELEN Verzamel data en genereer betrokkenheid via quizzen, games, enquêtes, winacties en meer dan 50 andere interactieve formats. VERRIJKEN Verrijk uw database en beloon herhaalde klanten interacties met aantrekkelijke loyaliteitsprogramma’s.

Categorie
Credits

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!