Global Information Technology Report 2002-2003

Global Information Technology Report 2002-2003

Ongeveer twee weken geleden heeft het World Economic forum samen met INSEAD en de Wereldbank het Global Information Technology Report 2002-2003 gepresenteerd. Het rapport bevat de resultaten van de Networked Readiness Index studie dat de relatieve technologische readyness van 82 nationale economie?n vergelijkt.

Volgens de Networked Readiness Index (NRI), scoren Finland, Amerika en Singapore het hoogste. Deze score is gebaseerd op de totale technologische omgeving van het land, de bereidheid om technologie te gebruiken en het huidige gebruik van de technologische infrastructuur.

De NRI studie wees uit dat ICT de grootste impact heeft gehad op organisaties in Duitsland, Zweden en Amerika. Binnen deze categorie werd rekening gehouden met zowel het niveau van B2B en B2C e-commerce activiteiten als het gebruik van online marketing.

Bron:
http://www.weforum.org/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.