Gezondheidsplein.nl meest bezocht

Gezondheidsplein.nl meest bezocht
, Upstream
@marcoderksen

Meer dan 70% van de internetgebruikers in Nederland zoekt bij een gezondheidsprobleem via het Internet naar informatie over het probleem. Veel van deze internetgebruikers komen via zoekmachines of directories uiteindelijk terecht op gezondheidportals. Volgens de meest recente bereiksmeting van Multiscope is gezondheidsplein.nl veruit de meest bezochte gezondheidsportal van Nederland met 730.000 unieke bezoekers in augustus 2004 (bereik 7,3%).

Gezondheidsplein.nl meest bezochte gezondheidsportal

Bronnen:
http://www.multiscope.nl/
http://www.mediafact.nl/e-health.php


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • In uw staatje mist www.ConsuMed.nl met 117.000 uniek en 421.000 hits (ik weet niet wat u precies telt en hoe u aan de gegevens komt). Misschien waard om te onderzoeken?

  Met vriendelijke groet,
  Exed Internet

  Peter van Druenen

  geplaatst op
 • Met 117.000 unieke bezoekers per maand zou consumed.nl inderdaad ook in het lijstje moeten staan. Bovenstaande cijfers zijn afkomstig uit het Multiscope Visiscan onderzoek. Zal eens navragen welke criteria worden gehanteerd om een website wel of niet in een bepaalde categorie mee te nemen.

  geplaatst op
 • ook deze website biedt relevante e-service op het gebied van rugpijn, rsi, houding met instructies en oefeningen

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.