Geur-hype op komst?

Geur-hype op komst?
, ING Groep
@evr

Is er een geur-hype op komst? Afgelopen donderdag verscheen het Dagblad van het Noorden met een luchtje. De krant bevatte een katern over het zogenaamde suikerdorp Hoogkerk dat gelegen is tussen de suikerfabrieken van CSM en de Suikerunie. Om het katern extra kracht bij te zetten werd de krant voorzien van een honingachtige geur. Nu kan ik je wel zeggen dat gedurende de campagne waarin de suikerbieten in de fabrieken worden verwerkt, het naar alles behalve een zoete honinglucht ruikt in de omgeving van Groningen, maar dat even ter zijde. 22 Maart verscheen de Metro ook al met een geurende achterpagina voor de nieuwe geur ‘Fete de Fleurs’. Toeval of is er een geuroffensief op komst in adverterend Nederland?

En dat alles terwijl er momenteel in Noord- en Midden Nederland vrijwel overal een brandlucht te ruiken is dankzij de paasvuren bij onze oosterburen. Marco, jij zit ten oosten van de Randstad,  kun je even wat Dagbladen van het Noorden en Metro’s op die brandstapel bij je gooien ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Het meurt hier inderdaad behoorlijk. En ik gisteren denken dat de buurman de open haard had aangestoken. Waren het blijkbaar de paasvuren!

  geplaatst op
 • Wat is er dan met 'scratch `n sniff' gebeurd?

  Of de dubbelgevouwen advertenties van de parfums in de glossy`s...

  geplaatst op
 • De Nederlandse band LPG heeft de promo van hun debuutalbum 'I fear no foe' ook in geurende enveloppes naar de recensenten gestuurd. Quote recensent: "Het duurde een dag voordat ik de herkomst van de parfumlucht had achterhaald."
  http://www.lpgmusic.nl/

  Ach, als je maar opvalt zullen we maar zeggen ;-)

  geplaatst op
 • Kijk ook eens naar: ING Corporate Geur

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.