Gert Jaap Schoppink COO ilse media

Gert Jaap Schoppink COO ilse media
,

Ilse media benoemt Gert Jaap Schoppink tot Chief Operations Officer met ingang van 1 januari 2007. In deze functie is Schoppink verantwoordelijk voor Sales, Business Development, Startpagina.nl en ilse.nl en lid van het Management Team van ilse media.

Met zijn 16 jaar ervaring in de mediabranche zal Schoppink het Management Team van ilse media verder versterken en een belangrijke bijdrage leveren aan de online groeistrategie van Sanoma als concern. Schoppink vervulde diverse functies bij Sanoma Uitgevers, waaronder bladmanager Eigen Huis & Interieur en VT wonen, marketingmanager Panorama, sales manager van de woonbladen en uitgever van het cluster Special Interest. De laatste twee jaar was hij uitgeefdirecteur van de uitgeefgroep Special Interest.

Schoppink: “Ik zie deze nieuwe verantwoordelijkheid als een enorme kans om mijn ervaring in te zetten voor de online wereld, en tegelijkertijd specifieke online ervaring op te doen. Ik ben gefascineerd door de kansen die er voor ilse media en moederbedrijf Sanoma Uitgevers liggen. Geen andere partij in de Nederlandse markt heeft een vergelijkbare positie. Een positie die we verder gaan uitbreiden!”

Schoppink gaat rapporteren aan Paul Molenaar, CEO ilse media en COO Online & Media Innovatie van Sanoma Uitgevers: “Schoppink brengt drive en ervaring op een breed scala aan terreinen met zich mee. We zien dat de advertentiebestedingen online significant blijven groeien en het is voor ons belangrijk om de producten en de organisatie zo te vormen dat we daar maximaal op ingericht zijn. Ik ben ervan overtuigd dat Gert Jaap samen met sales manager Saskia Wagenmakers-Snoep een nieuw fundament onder verdere groei gaat leggen.”

Met de komst van Schoppink bestaat het Management Team van ilse media uit CFO Erwin van Meeteren, directeur NewRulez Toon Branbergen en directeur Kieskeurig.nl Bert Wiggers. Er wordt nog gezocht naar een Chief Technology Officer.


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Ilsemedia medewerkster plaatst persbericht van ilsemedia over Ilsemediamedewerker. Zal wel zijn omdat dit een Ilseblog is, maar fraai/inhoudelijk/informatief of prettig om te lezen is het bepaald niet.

  geplaatst op
 • Sterker nog... de vorige twee postings (Nils en Cem) waren ook van Ilse-mensen.

  Maar is dat nou zo erg ,Jan? Het gaat toch om de kwaliteit?

  geplaatst op
 • Ik wens Gert-Jan veel succes! Zal een forse taak worden om in Paul's voetsporen te treden bij de 2e online uitgever van Nederland.

  geplaatst op
 • @ M Roelofs: Paul Molenaar blijft gewoon aan bij ilse in zijn huidige functie van CEO, dus van "in de voetsporen treden" is geen sprake. En de beste man heet Gert Jaap ;)

  geplaatst op
 • Gert Jaap gefeliciteerd met je nieuwe functie en we spreken elkaar ongetwijfeld binnenkort!

  Lianne, prima om dit soort nieuws op marketingfacts te zetten maar ik zou het waarderen als je iets meer brengt dan alleen persberichten. Alvast dank!

  geplaatst op
 • @Ronald: "Sterker nog... de vorige twee postings (Nils en Cem) waren ook van Ilse-mensen."

  Ik werk sinds april bij Ubisoft.

  geplaatst op
 • Gert Jaap: heel veel sterkte, zeker nu het Startpagina sales team uit elkaar gevallen is...

  geplaatst op
 • En beide waren inhoudelijk en hadden helemaal niets met ilse media te maken. Niet zeuren dus ;-)

  geplaatst op
 • Ik ben benieuwd wie de nieuwe CTO wordt. We zullen het hier binnenkort wel lezen . . .
  (Beetje zeuren mag toch wel)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.