Gerenommeerde bedrijven financieren popups

Gerenommeerde bedrijven financieren popups
,

In een eerder artikel heb ik al eens geschreven over de link tussen online adverteren en badware. Het Center for Democracy & Technology gaat verder en publiceert de lijst van bedrijven die niet hebben gereageerd hebben op een verzoek om hun policy helder te maken. Al eerder verscheen hier een artikel over dit onderwerp. Helaas is het na de oproep om ook in Nederland tot een convenant te komen stil gebleven.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het zijn bedrijven die het financieren, maar het zijn de idioten van consumenten die het zinvol maken. Ik bedoel, als het geen geld zou opleveren, zou het alleen gestopt zijn. Maar zolang er mensen zijn die op ad ware en spam reageren, is het lucratief.

    Overigens las ik het stuk ook in de Spits, en vond de term pop ups erg misleidend, aangezien het artikel zich vooral op ad ware leek te richten.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.