Genereer waardevolle leads met je content #ADV

Genereer waardevolle leads met je content #ADV

Marketingfacts bereikt maandelijks meer dan 200.000 lezers die continu op zoek zijn naar kennis en informatie op het gebied van digitale marketing. Veelal zijn dit beslissers en beïnvloeders op het gebied van inkoop van media en opleidingen, diensten en oplossingen voor marketing automation, contentmarketing, online advertising, (socialmedia)monitoring, analytics, et cetera. Wil jij die doelgroep bereiken? Wij brengen je graag op een slimme en efficiënte manier in contact met onze lezers

Hoe? Bijvoorbeeld door middel van een leadgeneratiecampagne via Marketingfacts. Wij helpen je leads te genereren met jouw content.

Het proces is eenvoudig:

  1. Je hebt relevante content voor onze lezers (bijvoorbeeld een rapport of een whitepaper);
  2. Wij distribueren deze content via verschillende kanalen (site, e-mailmarketing en social media);
  3. Geïnteresseerde lezers downloaden de content na achterlating van een aantal gegevens - bijvoorbeeld naam, functie, organisatie, telefoonnummer en/of e-mailadres (N.B. wij zijn altijd transparant over het gebruik van deze informatie).
  4. Deze gegevens stellen wij aan jou ter beschikking; je betaalt hiervoor een vergoeding per lead (CPL).

Dus heb je relevante content voor onze lezers en wil je daarmee gericht leads genereren? Of ben je nieuwsgierig hoe we je op andere manieren kunnen helpen je doelgroep te bereiken? Neem dan contact op met onze accountmanager Majid Abou via 06 - 46 87 53 99 of .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Credits afbeelding: Chris Clogg, licentie: CC0 (Publiek domein)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.