Geenstijl start businessblog

Geenstijl start businessblog

Na maanden van stilte is staatsgeheim.com, de persoonlijke weblog van Ambroos Wiegers, omgevormd tot de corporate blog van geenstijl. Businessblogs zijn hot moeten ze hebben gedacht, en ach waarom ook niet?


Geplaatst in

DelenEr zijn 12 reacties op dit artikel

 • Ben benieuwd of ze de moed hebben om er uit te leggen hoe het kan dat hun hoog-opgeleide, 1,5 keer modaalverdienende, lease-autobezittende lezersgroep (factsheet) Geert Wilders 35 zetels geeft in de 2e kamer, de Partij voor de dieren 6 en het CDA 3 (poll).

  De bezoekersprofielen die GS voorstelt kloppen van geen kant als je de reacties en uitslagen op GS leest. Toen ik ze daar op wees wisten ze niet hoe snel ze die reactie moesten wissen en het account bannen. Censuur viert blijkbaar ook bij het "je moet kunnen zeggen wat je wilt"-weblog hoogtij.

  geplaatst op
 • Mis ik iets of is een corporate blog niet een weblog van een bedrijf? Geenstijl is toch alleen een bijelkaar geraapt zootje (wannabe) journalisten? Voor zover ik weet staan ze niet geregistreerd bij de KvK. Of denkt men dat je een bedrijf bent wanneer je een adverteerder hebt binnengehaald?

  geplaatst op
 • Ja Anders, je moet wel op niveau blijven daar en alleen kritiek op de boze buitenwereld uiten. :-$

  Schoenmaker (GS) blijf bij je leest want je ware gezicht komt steeds duidelijker naar voren en het stoere masker zakt steeds verder af.

  geplaatst op
 • Ze zijn ook een wiki gestart. Benieuwd wat daar gaat gebeuren...

  geplaatst op
 • @Kasper k: Kracht van GS wordt juist alleen maar groter nu ze zo langzamerhand anonimiteit laten varen.
  @Anders Floor: Elk kamerlid, elke marketeer, reclamemaker, ict-er, journalist en tv-maker leest geenstijl, kamervragen exposure en vele discussies etc zijn het bewijs. Ze hebben x honderdduizend unieke bezoekers per maand. Er is nogal een verschil tussen reageerders (12.000) en de 'rest'. Al 2 jaar geleden werd geenstijl door zon beetje heel ict-end nederland gelezen. Iedereen in reclamewereld kent ze. Die cijfers zijn heel wel juist. Alleen kunnen ze ze nu indelingen in meerdere groepen maken. Iemand die wilders stemt kan geen leasebak hebben?

  geplaatst op
 • Wat je over GS zegt geloof ik wel. Maar zijn de cijfers juist? Hun reaguurders antwoorden niet serieus antwoorden op een poll, zouden ze wel serieus antwoorden op een lezersonderzoek? Dat valt op z'n minst te betwijfelen.

  geplaatst op
 • Ik denk juist van niet Jan want het wordt nu veel te gelikt en het rebelse verdwijnt meer en meer.

  En ja, GS wordt tot treurens toe overal te pas en vooral te onpas aangehaald maar ook dat zal afnemen omdat de bekendheid van en inzicht in weblogs nog steeds groeit en men dus spoedig veel meer voorbeelden voor handen heeft bij het aanhalen van weblogs.

  geplaatst op
 • Typisch GeenStijl, de boys een beetje kennende is dit hun tegenzet om de zichzelf te serieus nemende businessblogs een hak te zetten. Er worden plotseling weblogcursussen gegeven en businessbloggers worden te pas en te onpas aangehaald om te vertellen wat goed en wat fout is in de logwereld. En dat allemaal dankzij GS die de weblogs in Nederland smoel heeft gegeven.

  @Kasper K: Toch maar eens beter speuren dan in KVK want ze staan al gewoon tijdje ingeschreven hoor en wat betreft die andere voorbeelden van weblogs die binnenkort zouden moeten worden aangehaald in de media: noem mij er eens één. Het is gewoon schrijnend om te zien hoe GS met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

  geplaatst op
 • @Anders
  Waarom zou ik als universitair opgeleid, 2+ keer modaalverdienend, auto-van-mijn-eigen-zaak-bezittend persoon niet op Geert Wilders mogen stemmen?

  geplaatst op
 • GS wordt inderdaad vaak aangehaald in presentaties en artikelen over weblogs. Maar laten we eerlijk zijn, of je het nu wel of niet eens met de wijze waarop ze het hebben gedaan, ze hebben wel iets neergezet dat velen heeft wakker geschud.

  geplaatst op
 • @Marco: Al Qaeda heeft ook velen wakker geschud.

  geplaatst op
 • Dan mag je mij vertellen onder welke naam Viktor, onder GeenStijl vind ik niks.
  Het is niet aan mij om te zeggen welke weblogs de media aan moet halen en dat 'GS met kop en schouders boven de rest uitsteekt' is jouw mening, geen feit. Publiciteit of bekendheid zegt nog niks over kwaliteit en smaken verschillen gelukkig.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.