Gaat internet de gedrukte media verslaan?

Gaat internet de gedrukte media verslaan?

De afgelopen maanden is er veel belangstelling voor de opkomst van internet als nieuwsbron ten nadele van de gedrukte media zoals dagbladen en tijdschriften. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat internet de gedrukte media nog lang niet voorbij is gestreefd als belangrijkste nieuwsbron (ondanks het feit dat veel online uitgevers ons dat willen doen geloven).

Toch maken uitgevers van gedrukte media zich zorgen. In het kader van het 75-jarig bestaan van BusinessWeek heeft het een seminar gehouden waarin diverse sprekers ingaan op de vraag How will magazines survive the internet?.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik denk dat de gedrukte media nog wel een tijdje zal winnen van internet. Zoals ik zei een tijdje. Mensen lezen graag een (dag)blad, maar zoeken achtergronden en updates op internet. Jongeren kijken veelal alleen nog op internet. Vooral weblogs hebben naar mijn neming de toekomst.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.