Funda start internet-tv

Funda start internet-tv

Huizensite Funda is vandaag gestart met een woon-tv programma op internet: funda.tv. Bezoekers van de website worden welkom geheten door de openingstune van Dallas en kunnen vervolgens gratis video’s bekijken.

De site bestaat uit drie onderdelen: inhoudelijke informatie over onder andere het kopen van een huis, locaties, trends en ontwikkelingen op de huizenmarkt, presentaties van koopwoningen en commerci?le informatie.

De filmpjes zijn geproduceerd door AT5, de lokale Amsterdamse tv zender. Funda.tv is in eerste instantie als een experiment opgezet. Met de ervaringen en informatie die dit oplevert, wil funda niet alleen meer inzicht krijgen in de manier waarop woningzoekers met filmpresentaties op het internet omgaan, maar ook de grenzen van het medium verkennen.

Bron:
http://www.adformatie.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Twee jaar oud trukje. Uit de failliete boedel van www.Markit.nl gehaald. Het is een business model van de Unnamed Nexus.

  geplaatst op
 • De Unnamed Nexus?

  Zou Funda dit dan klakkeloos hebben gekopieerd of zouden ze echt niet hebben geweten dat het al eens eerder is geprobeerd? Moet eerlijk zeggen dat ik het mij niet meer kan herinneren.

  geplaatst op
 • Wat Funda denkt is dat zij twee jaar na het faillissement van Markit vrijelijk kunnen beschikken over een concept dat hun destijds is aangeboden door Markit. Nee dus.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.