From bike to mic podcast

From bike to mic podcast

Cnet: Volgende week breekt het tourgeweld weer los. Lance Armstrong gaat met de tijd mee en zal een dagelijkse podcast verzorgen. Ik heb nog geen podcast ontdekt bij de Nederlandse Raboploeg. Gemiste kans?


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

 • Ik kwam een aardig comment tegen in deze posting van Marc.

  Wat nou gemiste kans? Gaat de Rabobank één hypotheek minder verkopen? Ik bedoel er mee te zeggen dat we af moeten om interactieve marketing heilig te verklaren. En het niet meteen belachelijk vinden als bedrijf x nog geen weblog heeft. Od bedrijf y geen rss.

  Jammer om te zien dat deze reactie niet hier geplaatst was. Ik kan het niet laten te reageren.

  Iedereen stoeit met de materie, dus een discussie of er nu sprake is van een gemiste kans kan geen kwaad. Kijkend naar het arsenaal van de Rabo rondom de tour, dan zie ik videonieuws, chats, en een dagboek van Joost Posthuma. RSS en zeker ook een podcast zou prima in dit rijtje passen, toch ontbreekt het volgens mij. Waarom? Stop de chat, stop het dagboek en stop het videonieuws, gaat de Rabobank één hypotheek minder verkopen?

  Ondertussen wordt wel een paar miljoen aan sponsoring ingestopt, hetgeen je zo effectief mogelijk moet inzetten om de hele wereld 'te laten meegenieten'. Welke middelen gebruik je wel en welke niet. Dan lijkt mij de vraag of het ontbreken van een podcast een gemiste kans is terecht, zonder meteen interactieve marketing te verheerlijken.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.