Friesch Dagblad leent bij lezers

Friesch Dagblad leent bij lezers

Een aardig bericht in Adformatie dat meldt dat de lezers van het Friesch Dagblad de krant 0,5 miljoen euro hebben geleend.

Het kleinste zelfstandige dagblad zit al langer in financieel zwaar weer en daarom vroeg de krant de lezers om hulp. Een derde van het 0,5 miljoen is een gift, een derde is een renteloze lening en rest is een rentedragende lening. Het dagblad gaat het geld gebruiken om meer redactionele pagina’s te vullen, nieuwe redacteuren aan te nemen, te automatiseren en de lay-out te vernieuwen. De krant maakte naar eigen zeggen over 2005 een bescheiden winst en telt een oplage van 18.500.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Geweldige krant! Interviewde me 3 jaar terug al over vrouwenmarketing en waren daarmee eigenlijk de eerste die er aandacht aan besteedde. http://www.frieschdagblad.nl/artikel.asp?artID=11763
    En ze hebben sowieso vaak boeiende artikelen. Verbaast me dan ook niet dat ze het geld bij elkaar hebben weten te krijgen. Ze hebben een trouwe aanhang en Friezen steunen veel provenciale dingen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.