Forse prijsverschillen tussen reissites?

25 maart 2004, 19:10

RSS-feeds kent vele voordelen maar kent ook nadelen. Een van die nadelen is dat je als editor twee keer moet nadenken voordat je iets op de site plaatst. Voordat je het weet is het artikel namelijk al door een groot aantal RSS-readers gelezen. Zo viel mij vanmiddag op dat Webwereld een artikel plaatste over de prijsverschillen tussen reissites. Om onduidelijke redenen is het artikel echter weer van de site verwijderd!?

Forse prijsverschillen tussen reissites?

Volgens de RSS-feed zijn de prijsverschillen tussen verschillende Nederlandse reissites groot, zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Interessant maar helaas is het artikel niet meer te vinden op Webwereld of de website van de Consumentenbond.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Maarten

  Ik heb het bericht ook gelezen en toen ik hem verder wou lezen kreeg ik een gaar stukje over Microsoft, het ligt dus niet aan jou (of aan mij) maar gewoon aan WebWereld…


  25 maart 2004 om 20:08
  Peer van Swigchem

  Op dit moment (vr 22 okt ’04, 23.14 uur) zowel op WebWereld als op de site van de Consument het bericht te vinden.


  22 oktober 2004 om 19:13

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!