Forse prijsverschillen tussen reissites?

Forse prijsverschillen tussen reissites?

RSS-feeds kent vele voordelen maar kent ook nadelen. Een van die nadelen is dat je als editor twee keer moet nadenken voordat je iets op de site plaatst. Voordat je het weet is het artikel namelijk al door een groot aantal RSS-readers gelezen. Zo viel mij vanmiddag op dat Webwereld een artikel plaatste over de prijsverschillen tussen reissites. Om onduidelijke redenen is het artikel echter weer van de site verwijderd!?

Forse prijsverschillen tussen reissites?

Volgens de RSS-feed zijn de prijsverschillen tussen verschillende Nederlandse reissites groot, zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Interessant maar helaas is het artikel niet meer te vinden op Webwereld of de website van de Consumentenbond.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik heb het bericht ook gelezen en toen ik hem verder wou lezen kreeg ik een gaar stukje over Microsoft, het ligt dus niet aan jou (of aan mij) maar gewoon aan WebWereld...

  geplaatst op
 • Webwereld heeft toch nog het betreffende artikel geplaatst:
  http://www.webwereld.nl/nav/trillian?18137

  Ik vermoed dat ze het artikel niet eerder mochten plaatsen dan de Consumentenbond zelf die gisteren het artikel ook hebben geplaatst:
  http://www.consumentenbond.nl/nieuws/nieuws/395420

  geplaatst op
 • Op dit moment (vr 22 okt '04, 23.14 uur) zowel op WebWereld als op de site van de Consument het bericht te vinden.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.