Firefox-gebruikers klikken niet

Firefox-gebruikers klikken niet

Volgens een recent onderzoek van het Duitse advertentiebureau Adtech AG klikken Firefox-gebruikers gemiddeld 4-5 keer zo weinig op online advertenties als gebruikers van Microsoft Internet Explorer (bron: internetweek).


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Zou dit dan ook betekenen dat de totale internet-omzet in geld daalt naar gelang er meer FF-gebruikers komen?

  Dan wordt internet dus een minder aantrekkelijk medium voor (web)bedrijven. Als dat zo is, dan vraag ik me af of het goed of slecht is voor de consument?

  geplaatst op
 • WebWereld weet het weer eens op de inmiddels bijna bekende wijze in een absurd daglicht te zetten:

  "Onderzoek: de browser bepaalt het surfgedrag".

  Volgens WW is het dus de browser - niet de gebruiker - die bepaalt hoe vaak men klikt. Misschien tijd voor een cursus oorzaak-gevolg?

  Jammer dat de eens gerespecteerde site in heel hoog tempo afglijdt naar non-nieuws en conclusies die nergens op slaan. Ik heb de indruk dat de redactie vanwege bezuinigingen is ontslagen en is vervangen door een stel goedkope tieners die erg opgewonden worden van volstrekt suf nieuws als "Paar regels laten Firefox crashen".

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.