Filmfestival Rotterdam vertoont films ook op internet

Filmfestival Rotterdam vertoont films ook op internet

Filmfestival Rotterdam vertoont films ook op internetVeel filmliefhebbers hebben gisteren op de eerste dag van de kaartverkoop van het International Film Festival Rotterdam geprobeerd kaartjes in de wacht te slepen voor het 34e IFFR. Rond 6 uur stonden de eerste wachtenden al in de rij voor de kassa’s en ook de ruim dertig telefoonlijnen waren continue bezet. Vandaag ging het wat beter als ik punkey mag geloven. Zelf heb ik inmiddels kaarten voor La d?senchant?e en Midwinter Night’s Dream (beide op 5 febuari) en de Volkskrantdag (6 februari).

Het Filmfestival Rotterdam gaat overigens dit jaar ook films via internet aanbieden. Dat hebben de festivalorganisatie en hoofd-sponsor Tiscali vandaag bekendgemaakt. Op de site tigeronline.nl (nog niet bereikbaar) zijn vanaf donderdag twintig films te downloaden die eerder op het festival te zien waren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Overigens ligt de online kaartverkoop al de hele dag plat. Niet voor het eerst overigens. Maar ja, de vraag overtreft het aanbod, dus wat maakt het uit. Zie de site. Ook de handel via Marktplaats komt al op gang. Bij Speurders gebeurt nog niets......

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.