Filmfestival Rotterdam vertoont films ook op internet

23 januari 2005, 20:23

Filmfestival Rotterdam vertoont films ook op internetVeel filmliefhebbers hebben gisteren op de eerste dag van de kaartverkoop van het International Film Festival Rotterdam geprobeerd kaartjes in de wacht te slepen voor het 34e IFFR. Rond 6 uur stonden de eerste wachtenden al in de rij voor de kassa’s en ook de ruim dertig telefoonlijnen waren continue bezet. Vandaag ging het wat beter als ik punkey mag geloven. Zelf heb ik inmiddels kaarten voor La d?senchant?e en Midwinter Night’s Dream (beide op 5 febuari) en de Volkskrantdag (6 februari).

Het Filmfestival Rotterdam gaat overigens dit jaar ook films via internet aanbieden. Dat hebben de festivalorganisatie en hoofd-sponsor Tiscali vandaag bekendgemaakt. Op de site tigeronline.nl (nog niet bereikbaar) zijn vanaf donderdag twintig films te downloaden die eerder op het festival te zien waren.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!