FeedBurner introduceert betaalde service

10 mei 2005, 06:52

RSS-statistieken leverancier FeedBurner, introduceert deze week Total Stats Pro. Total Stats Pro (vanaf $4.99/maand) geeft uitgevers meer gedetailleerde informatie over de RSS-statistieken. De gratis service blijft bestaan alhoewel het me nog niet helemaal duidelijk is of een deel van de huidige statistieken alleen nog maar beschikbaar is in de premium service (bron: Burning Questions).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  Jelmer Voogel

  Ik moet zeggen dat het mij verbaast dan het zo lang heeft geduurd voordat er geld werd gevraagd voor de statistieken. Overigens vind ik de statistieken erg mager dus ik hoop dat dat verbeterd is wanneer je het pro account neemt.


  10 mei 2005 om 07:55
  punkey

  Ik heb het zojuist eens aangezet voor een aantal feeds, naast de normale service. Het eerste wat me opvalt is dat in de gratis service de “Daily Circulation Readership Details” niet meer aanwezig zijn. Verder zie je in de traffic details meer euhm…details van je posts. Nu nog betere commercial services inbouwen dan de amazon linkjes en Feedburner is klaar om marktleider te worden.


  10 mei 2005 om 07:56
  Jelmer Voogel

  Ik denk dat het tijd wordt om zelf de statistieken bij te gaan houden. Feedburner is kwetsbaar omdat er veel feeds gebruik van maken, wanneer je het zelf in de hand houd ben je veilig en kun je meer statistieken genereren.


  10 mei 2005 om 08:02
  Jelmer Voogel

  @Frank: Nog geen alternatieven volgens mij. Alhoewel nedstat wel mogelijkheden bied. (zie feed van adformatie) Maar ik wil best zo’n service opzetten. De domeinen heb ik toch al…


  10 mei 2005 om 08:10
  Jelmer Voogel

  @Marco: Ik merkte idd op dat jij niet de feedburner adverteerd maar een eigen url. Verstandige keus, ik heb nu hetzelfde truukje toegepast. Eventueel zou je eerst kunnen checken of feedburner bereikbaar is, zo niet gewoon zelf de feed laten zien direct van de server.


  10 mei 2005 om 08:16
  eduard

  Hmmm. dat wordt weer technisch. was ik eindelijk blij dat alles draaide, lijkt het nu verstandig om de zaak weer om te zetten. kijken of ik eruit kom……


  10 mei 2005 om 14:20
  Arnoud

  Ik dacht dat het aan mijn “chicklet” lag, maar blijkbaar hebben er meer websites last van… De website van Feedburner is trouwens vreselijk traag, serverprobleempjes?


  20 mei 2005 om 10:47

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!