Everyone wants to get into the living room

5 januari 2005, 07:30

Everyone wants to get into the living room Vanavond gaat de Consumer Electronic Show van start in Las Vegas met een aftrap door Bill Gates. Vele aanbieders zullen hun laatste gadgets en high-tech producten demonstreren.

“TVs are hotter than they’ve been in decades.”, aldus Usatoday.com.

Zelfs PC-fabrikant HP staat met een fors aantal TV’s op de vloer. Het doel, aldus HP Chief Executive Carly Fiorina is “delivering simplicity into what is today a much too complicated world.”

Simplicity dus, waar hebben we dit vaker gehoord 😉

Microsoft komt met extender devices om de foto’s, tv-programma’s en muziek van HP’s digital center in de huiskamer te verspreiden door het hele huis. Die huiskamer speelt zoals verwacht een belangrijke rol. “Everyone wants to get into the living room, whether it’s Microsoft or the telcos,” aldus Ted Schadler, industrie-analist bij Forrester Research.

Digital video recording provider TiVo Inc. staat er met TiVoToGo, waarmee gebruikers snel en gemakkelijk hun opgenomen televisie-programma’s op laptops of andere portable players kunnen afspelen. Motorola Inc. introduceert de mogelijkheid om muziek gekocht in de iTunes Music Store op mobiele telefoons af te spelen geintegreerd met motorhelm of ski-jack.

Hou de verschillende techno-blogs in de gaten. Ik verwacht de nodige verslagen. I4u heeft al aangekondigd live verslag te doen met videofragmenten. Iemand al een Nederlandse blogger gespot die verslag gaat doen?

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!