En waar bent u op 18 november?

En waar bent u op 18 november?
, Foto2go

Afgelopen week kreeg ik deze mailing van de Universiteit Twente in handen. Een mooi voorbeeld van een offline toepassing van Google Earth. De ontvanger ziet zijn eigen huis precies in het midden van de cirkel op de voorzijde van de kaart. De mailing is gericht op alumni en verwijst als teaser naar een evenement op 18 november.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • This is very interesting, too: Mystery landscape replica in China. That's the place some guy found in Google Earth, where the Chinese army built in the middle of the desert a 1:500 scale-model of the entire region of Aksai Chin, which has been occupied since the '62 war with India. It's big: 700 by 900 meters. It shows lakes, rivers, snowy mountains, everything.

    Nobody has been able to figure out why they built it, though.

    geplaatst op
  • Leuk dat er aandacht wordt besteedt aan deze nieuwe manier van Direct Mail. Campagnes op grotere schaal met gepersonaliseerde luchtfoto's zijn reeds uitgevoerd voor onder andere Centraal Beheer Achmea, UPC en Reader's Digest.
    Zie onder kopje Gepersonaliseerde Direct Mail Campagnes op de site van TerraDesk

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.