Emerce.nl in nieuw jasje

19 juli 2005, 16:08

Emerce.nl in nieuw jasjeEmerce.nl is vanaf vandaag voorzien van een nieuw jasje die volgens hoofdredacteur Anton van Elburg vooral het gebruikersgemak moet vergroten.

Meest opvallende veranderingen – naast de lay out – zijn wat mij betreft de rss-feed per artikel en de prominente aanwezigheid van de headlines van de partner weblogs. Absolute verbeteringen ten opzichte van de oude lay out!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

10 Reacties

  evroekel

  Zeker een forse verbetering! Ik vind alleen de banner en bovenbalk aan de forse kant. De content waarvoor je echt komt, start zo’n beetje midden in het scherm.


  19 juli 2005 om 17:05
  Telecom

  Ik vind het er erg fris uitzien. Ook leuk is het Movers en shakers gedeelte onder de tab careers.


  20 juli 2005 om 04:40
  media

  Ik krijg in IE ook een paar vreemde foutmeldingen; dacht eerlijk gezegd dat het aan mij lag. Misschien moet Qi het nog eens aan een browsertest onderwerpen!?


  20 juli 2005 om 05:05
  D&G

  Een grote onleesbare zooi wordt het.

  Zie net als spin de header in een raar format, zowel in IE als in Firefox.

  Heb het idee dat het ontwerp met een meer creatieve inslag opgezet is, dan eerst te kijken naar user experience.


  20 juli 2005 om 05:30
  Anton van Elburg

  @ spin

  Waarschijnlijk is het een cache-probleem. Een paar keer refreshen en/of de browser opnieuw opstarten zou moeten helpen.


  20 juli 2005 om 05:38
  MartijnvanOsch

  De site ziet er gelikter uit. Een stuk minder rommelig dan het eerst was. Maar qua indeling ben ik er niet zo blij mee.

  De banners en de titelbalk nemen veel te veel ruimte in beslag (op mijn scherm is het eerste artikel pas voorbij het midden van het scherm zichtbaar (ik gebruik FireFox browser met plugins)).

  Verder zou ik de levendigheid/actualiteit van de site meer naar voren brengen. Dit zou bijvoorbeeld bereikt kunnen worden door de ruimte voor de reacties op de homepage minder groot te maken en naar rechts te verschuiven. Op de plek van de reacties kunnen dan de partner weblogs getoond worden. Het reactieoverzichtje op de homepage zelf oogt ook wat statisch. Het tonen van een eerste regel uit de reactie en het tonen van afzender en tijdstip zou hier verandering in kunnen brengen.


  20 juli 2005 om 06:11
  spin

  Anton, klopt. Na refreshen ziet het er inderdaad een stuk beter uit 😉 Misschien ergens even neerzetten dat je even je cache moet legen. Kan me voorstellen dat meer mensen dit niet zo 1-2-3 zelf verzinnen.

  Strak design, oogt fris en professioneel. Banner i groot, maar dat zal wel inkomsten genereren die dat rechtvaardigen. Ben met commentaar van Martijn eens mbt levendigheid.


  20 juli 2005 om 06:55
  Annedien

  404 Not Found

  Goeie restyle, ja 😉


  21 juli 2005 om 05:52
  Remko Posthuma

  Bedankt voor de complimenten voor het nieuwe design. Ik wil graag reageren op de browser compatibilteit. Qi heeft alleen het design gedaan en niet de techische implementatie. Dit is nl. door Emerce zelf gedaan. Dus Marco geef Qi niet de schuld van evt. technische problemen.


  21 juli 2005 om 19:18
  media

  Sorry Remko, ging er even vanuit dat jullie ook de implementatie hadden gedaan.


  21 juli 2005 om 19:31

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!