Emerce redactie start eigen weblog

Emerce redactie start eigen weblog

Emerce redactie start eigen weblog

Moet eerlijk zeggen dat het mij nog niet eerder was opgevallen, tot vandaag. De redactie van Emerce blijkt al vanaf eind mei een eigen weblog te hebben: Emerce Minutes (RSS-feed). Jasper, Tjeerd en Anton, succes met de blog. Zal het zeker in de gaten houden!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Leuk! Ben benieuwd, zal het volgen. Leuk ook om Hans eens van een deze kant te zien ;-)

    Nou moeten ze bij de VNU nog leren om die typepad-rommel eens door de gebruiksvriendelijke mangel heen halen. 19 van de 20 lezers zal afschrikken door vreemde termen als "permalink" en "trackback". Viel zu technisch. Back to basic, gewoon 1 knop "reacties" en klaar.

    geplaatst op
  • Tja niet mijn meest voordelige kant, geloof ik ;-). Maar ja. Hopelijk worden de foto's bij het interview mooier. Zal wel want de fotograaf (ja dezelfde van frankwatching's interview) heeft er in ieder geval plat voor in het gras gelegen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.