Emerce lanceert tweede weblog

Emerce lanceert tweede weblog

Na het RFID-weblog (en de eventblogs) is Emerce afgelopen week gestart met Emerce Mobile, een weblog dat zich richt op het thema ‘mobile marketing en content’. De weblog zal worden bijgehouden door freelance-journalisten. Daarnaast zullen bekende namen uit de branche via columns en opiniestukken hun analyses met de lezer delen. Ronald, en andere bloggers, succes!


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

  • Lees net op Remondo dat de weblog van Michiel Frackers (over media, technologie en innovatie) onderdeel is geworden van het Emerce-netwerk (zie ook buttonlink rechtsboven). Frackers had het afgelopen zaterdag wel over commerciele contract met VNU, maar dit blijkt dus nu een contract te zijn waarmee hij blogt binnen het netwerk van Emerce.

    geplaatst op
  • Ook Emerce heeft inmiddels meer info over de nieuwe weblog-iniatieven: "Emerce neemt de weblog van Michiel Frackers op in haar netwerk van weblogs en zal op www.frackers.com op basis van een shared revenue-model advertentieruimte gaan verkopen. Voor zover bekend is dit voor het eerst in Nederland dat een vakblad en een weblog op deze manier samenwerken. Daarnaast start Emerce een weblog over mobile marketing en content."

    Hmmm, Emerce als advertentieverkoper voor weblogs?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.