Elsevier gaat samenwerken met Google

Elsevier gaat samenwerken met Google
, Upstream
@marcoderksen

Elsevier gaat samenwerken met GoogleZoals verwacht is het Brits-Nederlandse uit-geversconcern Reed Elsevier een samenwerkings-verband aangegaan met Google. Op de zakelijke zoekmachine Kellysearch van Reed Business zal Google voortaan advertenties plaatsen. De alliantie levert Reed Elsevier geld op als gebruikers van Kellysearch op de advertenties klikken. Het concern repte vandaag van een mogelijkheid om “aanzienlijke” inkomsten voor de zoeksite te genereren. Google haalt zijn geld weer bij de adverteerder.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • De Nederlandstalige versie van de internationale zoekmachine is te vinden onder Kellysearch.nl. Sinds begin dit jaar wordt de zoekmachine ook in Nederland actief vermarkt door Reed Business Information

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.