• Mobile
  wordt gesponsord door

Easymobile Nederland lijkt er aan te komen

Easymobile Nederland lijkt er aan te komen

De Griekse god van het gemak, Stelios, heeft al eerder aangekondigd ook in Nederland te willen starten met Easymobile, mobiele telefonie gebaseerd op het selfservice concept waar alle Easy…-diensten succesvol mee zijn. In de Volkskrant van vandaag (oldskool papieren versie dan he) staan een flink aantal vacatures voor de nederlandse branche. Easymobile gaat in Nederland samenwerken met Telfort. Ik ben benieuwd met welk oranje marketing-geweld dit gepaard gaat en hoe o.a. Orange hier op gaat reageren


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Een beetje uitleg met betrekking tot het "selfservice concept" zou je artikel niet misstaan...

  geplaatst op
 • Wordt een interessant gevecht, niet alleen om het marktaandeel maar inderdaad ook om wie nu de eigenaar is van de 'kleur oranje.' Easymobile heeft in Denemarken enkele jaren geleden al laten zien waartoe het in staat is. Binnen 3 jaar een marktaandeel van 10%.

  Vwb het selfservice concept: Easymobile handelt alles af via internet (voorwaarde is dus dat je een internetaansluiting moet hebben!). Alle distributie, dienstverlening (vragen, klachten, etc) en betalingen verlopen via het internet.  Bron: easyMobile: Internet-based mobile service provisioning (pdf)

  geplaatst op
 • Easy...-diensten succesvol mee zijn? ik kan me herrineren dat alleen easyjet goede cijfers boekte, en dingen als easyinternet in de rode cijfers zat.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.