E-book boekt succes in New York

E-book boekt succes in New York
, ING Groep
@evr

De 1,8 miljoen kaarthouders van de New York Library kunnen sinds kort 24 uur per dag, 7 dagen per week boeken lenen zonder een stap te zetten in de bibliotheek. In totaal zijn er 3000 titels in electronisch formaat beschikbaar voor computer, pda of ander device met e-book software. In de eerste 8 dagen werden 1000 boeken’uitgeleend en 400 op de wachtlijst gezet. De wachtijst is nodig vanwege de benodigde licenties voor het uitlenen van de boeken.

Te laat met inleveren is niet meer mogelijk. De software sluit automatisch de toegang tot het boek en de bibliotheek kan het boek opnieuw uitlenen aan iemand anders.

Mooi om te zien dat zelfs bibliotheken hun business gaan aanpassen en nieuwe technologieen adopteren. Ik ben erg benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen als partijen als Amazon zich ook gaan storten op het uitlenen van e-books.

Via: The New York Times


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.