Duitse onlinekoper betaalt offline

Duitse onlinekoper betaalt offline

Duitse consumenten die via internet inkopen, betalen nog steeds het liefst op traditionele wijze. Dat blijkt volgens de Duitse krant Handelsblatt uit onderzoek van de universiteit in Karlsruhe.

Het onderzoek wijst onder meer uit dat de Duitsers voor 70% van de betalingen van door middel van internet afgenomen goederen en diensten een traditionele overschrijving op de post doen. 49% van de Duitse klanten bij internetwinkels maakt daarvoor gebruik van een creditcard en 28% geeft een incasso-opdracht. Het overgrote deel (85%) van de ondervraagden vindt dat er een wettelijke bescherming van online betalingen moet komen. Een kwart van de ondervraagde Duitsers beschouwt het online betalen met een creditcard als voldoende veilig.

Bron:
http://www.sales-online.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.