DOMO lanceert als eerste eigen E-businessplatform

DOMO lanceert als eerste eigen E-businessplatform

Domo, de leidende Belgische textielfabrikant, lanceert een eigen elektronisch transactieplatform voor haar professionele klanten. DOMO is hiermee de allereerste in de textielsector die een eigen e-businessplatform bouwt.

In een eerste fase kunnen klanten via het internet transactieplatform van DOMO rechtstreeks bestellen, via een rechtstreekse koppeling met het huidige SAP-platform van DOMO. Later zullen stap voor stap nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden die klanten toelaten om alle informatiestromen, gaande van bestelling tot levering, online te beheren.

Pieter Casneuf, Manager BU Residential : ?De doelstelling van dit e-business project is de servicegraad naar de klanten te verhogen en de effici?ntie van informatiedoorstroming te vergroten. Daarnaast dragen we ook ons steentje bij om niet alleen Domo maar de hele textielsector te profileren als vernieuwend en dynamisch.?

Het transactieplatform maakt een veilige, online uitwisseling van gegevens mogelijk met Domo?s SAP-systeem. Het transactieplatform maakt deel uit van de algemene E-business strategie van Domo en is bereikbaar via http://ecommerce.domo-international.com Aditel, de E-business solutions afdeling van Certipost, zorgde voor de ontwikkeling.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.