Dit gebeurde er in februari op sociale media

Op sociale media kon je niet om Suitsupply en HEMA heen

Dit gebeurde er in februari op sociale media
, Coosto
@RensDietz

Februari was dan wel de kortste maand, maar niet de minst interessante. Twitter en Facebook ontwikkelden deze maand nieuwe features. HEMA had enkele sterke inhakers en SuitSupply belandde in een klassieke twittershitstorm. Ondertussen haalde Asscher uit naar socialemediagebruikers, had Rutte de lachers op zijn hand met het Correspondents Dinner en waren er veel interessante onderzoeken.

De merken

Sociale netwerken

Wat er verder gebeurde op sociale media

Komende maand is de jaarlijkse boekenweek, WNF Earth Hour, The Passion en start het festivalseizoen. Ik hou het weer in de gaten!


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Lekker stukkie, Rens. Veel info in een beknopt formaat. Keep it coming!

    geplaatst op
  • Een deel van het probleem ligt in het feit dat de macht te veel is verschoven in het voordeel van merken, die in plaats van er te zijn om consumenten te dienen, de positie van 'meester' hebben aangenomen, die vrouwen vertelt wat en hoe ze zouden moeten zijn.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.