Dion Hinchcliffe’s Web 2.0 tools

Dion Hinchcliffe’s Web 2.0 tools

Dion Hinchcliffe's Web 2.0 toolsDion Hinchcliffe heeft op zijn weblog een interessante lijst met Web 2.0 tools gepubliceerd. Van social bookmarking tools tot aan photo sharing tools en blog filters (via: Blogsumer).

Over Web 2.0 gesproken, zowel Frank Janssen als Bertrand Weegenaar verwijzen ons naar een aantal ge-relateerde artikelen. Frank heeft een samenvatting van BusinessWeek’s Best of 2005. Bertrand heeft daarnaast ook nog een korte samenvatting van Fem Business’s Hype 2.0. Dat laatste artikel moeten we volgens hem vooral niet lezen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ook in het NRC Handelsblad van gisteren een artikel over Web 2.0 (via: Frankwatching). Links naar de websites die worden genoemd in het artikel zijn hier te vinden.

  Was nog niet toegkomen aan de printversie, maar ik heb net even gekeken en die is gelijk aan de online versie van het artikel.

  geplaatst op
 • Om het lijstje van artikelen over Web 2.0 compleet te maken moet ik uiteraard ook verwijzen naar Web 2.0: Software wordt sociaal van Tonie van Ringelestijn in Bright.

  geplaatst op
 • Eindelijk toegekomen om al deze web 2.0 artikelen in detail te lezen en ook de genoemde websites te bekijken. Lijstje van Dion Hinchcliffe is prima, artikel van Tonie van Ringelestijn in Bright is erg goed en het artikel in NRC sucks. Niet alleen is het onvolledig doordat het voorbij gaat aan de basis van web 2.0 maar ook de genoemde voorbeelden slaan soms de plank mis.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.