Digitenne van start rond Amsterdam

Digitenne van start rond Amsterdam

Inwoners van Amsterdam en omstreken (grens: Hilversum, Almere, Alphen a.d. Rijn, Haarlem) kunnen vanaf deze week digitale televisie ontvangen via de ether.

Digitenne (eigendom van o.a. KPN, NOB, Nozema en diverse commerci?le en publieke omroepen) gaat de concurrentie aan met de kabelbedrijven. Voor een kleine 9 euro per maand ontvang je digitaal 25 televisiezenders (waaronder een pornokanaal) en 16 radiozenders. Een voordeel van Digitenne is de digitale beeldkwaliteit en de eenvoudige ontvangst. Met een decoder en een sprietachtige antenne heb je binnen het dekkingsgebied overal ontvangst, ook op een boot of in een caravan. Nadeel is het ontbreken van de BBC in het pakket en het feit dat iedere televisie in huis een eigen ontvanger moet hebben (doorlinken zoals bij kabeltelevisie is niet mogelijk).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.