Diesel The Musical

Diesel The Musical

Diesel The Musical Dat is pas experience! Ik ben geen musical liefhebber, maar als een merk als Diesel besluit een musical te maken genaamd “The Future”, dan is mijn interesse wel gewekt. Uit de creatieve koppies van KesselsKramer komt het idee van een musical die dit voorjaar in Italie te zien zal zijn. Diesel heeft als creatief directeur ook een Nederlander. Hmmm…Zou het maken van “experiences” dan toch wel in onze genen zitten? Naast de musical komt ook de obligate printcampagne en Point Of Sales advertising, maar uiteraard zal er ook een soundtrack verschijnen. Ondanks berichten op diverse sites kan ik op de Diesel.com site zelf niets vinden hierover….

KesselsKramer in een reactie: “The idea for “The Future” stemmed from the idea that everyone feels the world of tomorrow is a bit gloomy and terrible. We thought that in this atmosphere it might be inspiring to bring back that optimism from the 70’s that had a fantastic and “musical” idea of how the future might be…”


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.