Depeche Mode en de Sims in business

Depeche Mode en de Sims in business

In de laatste “expansionpack” van het populaire Sims spel Open for Business is ook een verrassing te vinden voor alle Depeche Mode fans: Een Sims-style video van hun nieuwe single “Suffer Well”. De video is met de Sims engine gebouwd en de typische bewegingen van de spelers zijn er in terug te vinden.

Een fraaie samenwerking tussen games en muziek. De video wordt natuurlijk lekker viraal doorgezonden, op YouTube geplaats en zo komen beide partijen in de spotlight.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ligt het nu aan mij of ligt YouTube er inderdaad uit? Komt natuurlijk door het linkje dat ik afgelopen weekend plaatste ;-)

    geplaatst op
  • De video staat ook hier: http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/DMstream/dm_video.php

    Overigens is het nummer in de Sims-taal (het team ontwikkelde de unieke Sims-taal op basis van het Oekraïns en het Tagalog, de taal van de Filippijnen. Geïnspireerd door de gecodeerde boodschappen uit de tweede wereldoorlog, experimenteerde Sims-bedenker Will Wright ook met de taal van de Navajo-indianen.), wat vreemd klinkt. En dat is het natuurlijk ook;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.