Dear Mr. Dell

Dear Mr. Dell
, ING Groep
@evr

Jeff Jarvis bekend van de posting “Dell lies. Dell sucks” waarin hij online zijn ervaringen met zijn nieuwe Dell laptop en de service deelt, heeft dit keer een open brief aan Michael Dell online gezet, inclusief ‘friendly and free advice about these blog things’.

Pracht posting voorzien van de nodige links, die de kracht van een weblogger ? la Jeff duidelijk aangeeft.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik word eerlijk gezegd een beetje moe van Jarvis' persoonlijke hetze tegen Dell. Joh, ik weet inmiddels dat het een ballenbedrijf is, ok? En zijn toontje is typerend voor blog-evangelisten: al die bedrijven van de oude stempel snappen er samen met de traditionele media helemaal noppes van, maar wij Bloggers zijn Heel Erg Groot En Belangrijk, Hoor.

  geplaatst op
 • Gezien de inhoud van de posting, die eigenlijk de hele case beschrijft, denk ik dat het geheel een afsluitend karakter heeft en Jeff er (tijdelijk) een punt achter zet.

  geplaatst op
 • Niet dat ik nu een tweede Jeff Jarfis wil zijn maar ik ben wel gestart met de beschrijving van een case. Zelf zie ik dit verhaal http://www.trendgevoelig.nl/ernohannink/weblog/pivot/entry.php?id=58 meer als een leermoment. Door dit te beschrijven kunnen andere kijken of ze dergelijke ervaringen kunnen voorkomen. Voor mij is het onderdeel van het ondernemen. Je leert enorm veel van dit soort momenten, maar ze zijn niet leuk op het moment dat je er tegen aan loopt. Dat dit veel mensen overkomt is wel duidelijk uit de reacties op Jarfis' log en andere logs over dit verhaal.

  Daarnaast kun je als bedrijf natuurlijk kijken hoe jij dit soort situaties kunt voorkomen voor jou klanten.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.