De Scopist?

De Scopist?

Deze week was ik te gast bij MSN Live TV en werd daar geinterviewd door Jeroen Smit. Uiteraard was één van de gespreksonderwerpen Marketingfacts en de kracht van weblogs. Hij was opvallend geinteresseerd maar nu begrijp ik waarom. Jeroen is één van de bloggers van de groepsweblog De Scopist (via: Henkjan).

Over scoops gesproken, deze hebben ze dan toch echt gemist. Het bestuur van dagblad De Telegraaf lijkt namelijk deze week ternauwernood in geslaagd een bestuurscrisis af te wenden nadat de hoofdredactie in conflict kwam met de directie van moedermaatschappij TMG over de opvolging van hoofdredacteur Johan Olde Kalter.

Wel scherp blijven Jeroen ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik had het trouwens uit NRC next. Waar nog een ander erg interessant artikel instond. Niet zozeer om de inhoud maar: Het was een commentaar op het commentaar van bloggers op de mp3 moord. Vind ik heel vergezocht maar wel interessant in de zin dat bloggersmeningen op die manier de kranten insijpelen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.