DE lanceert koffieleut.nl

DE lanceert koffieleut.nl
, ING Groep
@evr

Douwe Egberts gaat studenten bijspijkeren op sociaal en verbaal gebied via koffieleut.nl. Colleges van het keuzevak leuteren, wisselen wekelijks van onderwerp en sluiten af in de week van 12 tot en met 16 december met een examen. Alle onderwerpen zijn in eerste instantie volkomen nutteloos, zoals de ejaculatiesnelheid van nijlpaarden en transsexuele gele truidragers. Echter nutteloze feiten hebben ook een nut, aldus de site.

Studenten van deelnemende kantines van Universiteiten en Hogescholen krijgen een koffiekaart met een code. Door op koffieleut.nl deze code in te voeren en een vraag te beantwoorden maken ze kans op diverse prijzen.

Via: Early Adopters


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • hmm..zal me benieuwen of ze nog ongevraagd content van mij (wistudat.net) of van broodjeaap.nl gaan gebruiken voor het college 'dit kan niet waar zijn'

    geplaatst op
  • Waarom staat er in de algemene voorwaarden dat je niet naar de site mag linken? Daar heeft iemand het begrip 'viral' niet begrepen...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.