De krenten uit de pap (update)

De krenten uit de pap (update)

De krenten uit de papZoals eerder aangegeven organiseert Media Plaza op donderdag 16 juni het seminar De krenten uit de pap. Tijdens het seminar wordt een selectie van de allerbeste awards, presentaties en cases gepresenteerd die afgelopen jaar op marketing-gebied in Nederland zijn geweest.

Naast de eerder genoemde sprekers zullen ook Jouk Pleiter met het succesverhaal van Backbase (winnaar van de Innovatieprijs SpinAwards en winnaar van de Broos van Erp Prijs 2004) en Maarten Boer met Buutvrij for Life (Winnaar zilveren SpinAward 2004) acte de precence geven.

Als de techniek ons niet in de steek laat, zullen Frank Janssen, Frank Meeuwsen en ondergetekende die dag via onze weblogs live verslag doen van het seminar.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.