De heren Kanis & Gunnink zijn online

De heren Kanis & Gunnink zijn online

Kanis & Gunnink laten van zich horen. Begin april ging de Kanis & Gunnink website live en tegelijkertijd startte de HollandsVoordeelactie met de slogan ‘Als Kanis betaalt, mag Gunnink gratis mee!’. De bezoeker van de nieuwe website loopt door de site aan de hand van Kanis of van Gunnink; elk van de heren vertelt het Kanis & Gunnink verhaal op geheel eigen wijze.

De nieuwe website van Kanis & Gunnink is, evenals de laatste serie tv-commercials, onderdeel van de ‘Doe maar gewoon’ campagne. Bezoekers van de website kunnen kiezen voor een rondleiding door de site door de nuchtere en relativerende Kanis met zijn ‘doe maar gewoon, dan doen wij al gek genoeg’ mentaliteit. Of ze laten hun bezoek becommentari?ren door mooiprater Gunnink, die zichzelf graag in de schijnwerpers plaatst.

De website gaat in op de koffie van Kanis & Gunnink, de geschiedenis van het merk en er is aandacht voor de consumentenactie die momenteel in de supermarkten loopt, waarbij je met z’n twee?n voor de prijs van ??n kunt genieten van een voordelig Hollands dagje uit naar bijvoorbeeld een familiepark, zwemparadijs, midgetgolfbaan of bowlingbaan. Ook is er een onderdeel ‘K&G op TV’ waar zelfs de oudste televisiecommercial van Kanis & Gunnink uit begin jaren zestig kan worden bekeken. ‘Veel voorkomende vragen’ worden door de heren in stijl beantwoord.

Bron:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.