De generatie Blah! komt er aan

De generatie Blah! komt er aan

Eerst had je de generatie X, toen kwam de generatie Y, en nu is er de generatie Blah! Saaie twintigers die op hun ouders willen lijken, veel drinken en in angst leven voor een expansionistisch Amerika. Dat beeld komt naar voren uit een onderzoek in opdracht van de Britse uitgever Emap naar de lifestyle en gewoonten van moderne twintigers. Volgens de onderzoekers zijn deze twintigers slaven van de vrije markt, vinden zij succesvol zijn belangrijker dan sexy zijn, en willen ze voor hun dertigste gesettled zijn en kinderen hebben (bron: Guardian; via: MT).

Vergeten ze zomaar de generatie C en generatie Z te noemen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • For the record: in het stuk wordt gesproken over 'binge drinking', vrij vertaald 'jezelf vol laten lopen'. Het tegenovergestelde van niet drinken dus.

    geplaatst op
  • Generatie ZZZ... lijkt me toepasselijker.

    geplaatst op
  • Je hebt helemaal gelijk Joost, ik heb het via de nieuwsbrief van MarketingTribune en eigenlijk niet gekeken naar de vertaling. Binge drinking is inderdaad jezelf vol laten lopen. Tekst inmiddels aangepast, dank voor de opmerkzaamheid!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.