De Friesland opent lekkergezondbezig.nl

De Friesland opent lekkergezondbezig.nl

Zorgverzekeraar De Friesland heeft de website lekkergezondbezig.nl geopend. De site biedt informatie over gezond bewegen en gezonde voeding.

Zo worden door een di?tiste online vragen behandeld over zaken als voeding en afvallen. Verder kunnen vijftig mensen kunnen met behulp van De Friesland hun gezonde voornemen waarmaken, waarbij ze een jaar lang gratis ondersteund worden. Het kan daarbij gaan om stoppen met roken, verantwoord afvallen et cetera.
Naast aandacht voor gezondheid biedt de site de mogelijkheid om online een ziektekostenverzekering (ziekenfonds en particulier) te sluiten. Dit is mogelijk dankzij de elektronische handtekening. In de oude situatie moest het online ingevulde formulier nog uitgeprint, ondertekend en opgestuurd worden. In de nieuwe situatie gaat dit geheel elektronisch. Verder kan men online een vrijblijvend advies krijgen over de hoogte van het eigen risico en kunnen online premies berekend worden. Verder is een loongrenscalculator toegevoegd, zodat berekend kan worden of iemand boven de loongrens uitkomt.

Bron:
http://www.lekkergezondbezig.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Graag willen wij u op de hoogte brengen van een nieuwe behandelingsmethode om te stoppen met roken. de EMR behandeling. Voor meer informatie nodigen wij u uit op onze website www.stoppen.com

    Met vriendelijke groet,

    N.I Zijl
    stoppen.com

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.