De best bezochte internetsite van 2002 was pagina.nl

De best bezochte internetsite van 2002 was pagina.nl

Pagina.nl, dochter van startpagina.nl, was in 2002 de best bezochte internetsite. Dat blijkt uit gegevens van Multiscope. Msn.nl en startpagina.nl completeren de top-3.

Uit cijfers van Nielsen-Netratings blijkt dat de sites van uitgever Sanoma het meest werden bezocht, voor MSN en KPN. Google was eind 2002 met een marktaandeel van 49,7% veruit de populairste internetzoekmachine. Nummer 2, MSN Search, scoort 16,3%. Ilse werd derde met 7,9%. In december 2002 gingen internetgebruikers in Nederland gemiddeld 19 keer online, waarbij ze 58 sites in iets meer dan 9 uur bezochten. Als beste providers kwamen in 2002 Solcon (analoog) en Freeler (ISDN) uit de bus, meldt iPing Research. Freeler scoort zowel bij de analoge als bij de ISDN-providers het best op het gebied van snelheid.

Bron: Adfo Web nr. 1/2, p. 28, 2 p.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.