De Nieuwjaarsborrel 2018: schrijf je nu in!

21 december 2017, 15:15

Waarschijnlijk ben je van plan zo ongeveer nú je laptop dicht te klappen om aan de kerstborrel op je werk te beginnen. Maar regeren is vooruitkijken – of uitkijken naar, natuurlijk. In dit geval naar de Nieuwjaarsborrel van Online Tuesday en IAB Nederland, dé borrel voor de online industrie. Op 9 januari 2018 zien we je daarom graag in Hotel Arena. En omdat het net als in afgelopen jaren wel eens druk kan worden, is het raadzaam je alvast aan te melden. Doe dat nú, dan kun je met een gerust hart de feestdagen in.

Waar en wanneer

De Nieuwjaarsborrel wordt ook komende jaar weer gehouden in Hotel Arena. Maar je vindt en herkent het misschien wel niet meer terug! Zo is de ingang verplaatst naar het park en maken we gebruik van een compleet nieuwe ruimte, grenzend aan de aloude Kapel.

Let op: je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving, maar dat gebeurt later op de dag (dus niet direct) in verband met de batchverzending van e-mails.

Partners en sponsoren

De Nieuwjaarsborrel 2018 wordt georganiseerd door Online Tuesday en IAB Nederland en mede mogelijk gemaakt door Pünktlich.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!