Dé Nieuwjaarsborrel 2017: het inschrijffeest kan beginnen!

20 december 2016, 13:30

Of je nou heel hard naar de feestdagen uitkijkt of juist 2016 graag achter je laat, in januari is er genoeg reden om vooruit te blikken op het 2017. Op een betere wereld en een succesvol jaar, samen met je collega’s, bekenden en al die andere mensen uit de online-, marketing-, reclame-, design- en advertisingwereld. Des te meer reden voor een knallende Nieuwjaarsborrel 2017. Op 10 januari zien we je daarvoor graag in Hotel Arena. En omdat het net als in afgelopen jaren wel eens druk kan worden, is het raadzaam je alvast aan te melden. En dat kan vanaf nú!

Waar en wanneer

De Nieuwjaarsborrel wordt ook komende jaar weer gehouden in Hotel Arena. Maar je vindt en herkent het misschien wel niet meer terug! Zo is de ingang verplaatst naar het park en maken we gebruik van een compleet nieuwe ruimte, grenzend aan de aloude Kapel.

  • Wanneer: dinsdag 10 januari 2017
  • Tijd: vanaf 19.30 uur tot laat
  • Waar: Hotel Arena, ‘s-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam
  • Parkeren: Parking OLVG, ’s Gravesandeplein 120, Amsterdam
  • Inschrijven: www.nieuwjaarsborrel.com.

Let op: je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving, maar dat gebeurt later op de dag (dus niet direct) in verband met de batchverzending van e-mails.

Partners en sponsoren

De Nieuwjaarsborrel 2017 wordt georganiseerd door Online Tuesday en IAB Nederland en mede mogelijk gemaakt door Adfactor en CX Company.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!