De jacht op sportminded marketing- en communicatieprofessionals (starters en stagiairs)! #ADV

De jacht op sportminded marketing- en communicatieprofessionals (starters en stagiairs)! #ADV

Ben jij als starter op zoek naar een baan in het marketing- en communicatielandschap? Lijkt het je leuk om dagelijks met sport bezig te zijn? Ben jij niet vies van een uitdaging? Dan nodigt Sport-Netwerk.nl je graag uit op het SportNetwerk Event. Op dit evenement strijd jij tegen je directe concurrenten op de arbeidsmarkt, om één van de zes aangeboden topfuncties op de sportarbeidsmarkt te bemachtigen! Durf jij dat aan? Schrijf je dan deze (laatste) week nog in op www.sportnetwerkevent.nl!

Sport-Netwerk.nl is hét online vacatureplatform van de Nederlandse sportbranche. Het platform streeft ernaar de sportbranche te professionaliseren door de juiste personen op de juiste plek te plaatsen. In het kader van dit streven organiseert Sport-Netwerk.nl in 2015 voor het eerst een talentenjacht voor sportminded marketeers en communicatiespecialisten: het SportNetwerk Event. Naast drie spelbepalende bureaus op Nederlands sportmarketingterrein, biedt ook sportgigant Under Armour starters de kans als junior retail marketeer of als junior sports marketeer.

Op 2 september zullen de deelnemende talenten samenkomen in het Sport-, Marketing- en Mediagebouw (SX) in Eindhoven. Dit historische Philips-pand werd in 2014 gerenoveerd tot de blikvanger op het Eindhovense Strijp-S. Het pand herbergt enkele tientallen bedrijven en is het alleen al waard om op 2 september deel te nemen.  In dit gebouw gaan de talenten zich onderscheiden middels enkele assessments. Een tipje van de sluier: de dag begint met een luchtige sport(marketing)quiz, om van de zenuwen af te komen!

De deelnemers zullen worden beoordeeld op hun kennis en kunde. Per aangeboden functie worden drie deelnemers uitgekozen om zich nog eenmaal te presenteren aan de werkgever zelf. De werkgever bepaalt vervolgens de winnaar, die minstens een half jaar aan de slag mag voor de betreffende werkgever. De grootste talenten winnen ook een vijfdaagse NIMA-opleiding (t.w.v. €995,-) en een gericht competentieontwikkelingstraject met SportWorks.

Kansmaken op een baan? Ga naar www.sportnetwerkevent.nl en schrijf je in!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.