Dating via Bluetooth

Dating via Bluetooth
,

Ongeveer 6 maanden geleden las ik over mensen in de Londonse subway welke op zoek waren naar anonieme intieme contacten via Bluetooth pairing (pun intended). BTradar heeft er een programma voor geschreven. Je installeert het programma, mobieltje in je broekzak en piepen maar zodra er een potentieel maatje voorbij huppelt.

Niet ultra trendy, maar het gebruik van Bluetooth maakt het net ietsje anders. Dankzij BT zijn we niet afhankelijk van een netwerk waardoor het beter geschikt is voor ondergrondse locaties zoals subways. Het nadeel van BT vind ik dat de usability niet alles is wat het belooft. Alternatieven zoals Dodgeball in New York doen het ook erg goed (boven de grond dan). Mobile Social Software en 2005, een combinatie waar veel in gaat gebeuren volgens mij. Voor een goed overzicht van Soso’s kijk hier.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Misschien kunnen ze het koppelen aan leden van datingsites, een optie toevoegen "ready for bluetooth dating". Alhoewel ze dat wellicht niet op prijs stellen:
  Privacy en dating

  geplaatst op
 • Sinds vorige week is er een datingsite speciaal voor mensen met een bluetooth mobieltje. www.bluetoothdate.nl

  Wat is BluetoothDate.nl

  Stel je zit in de trein, bus, in de kroeg of op een terras en je ziet een leuk iemand. Je pakt je mobiel en die scant de omgeving af (binnen 10 meter) op andere BluetoothDate.nl gebruikers. Even later als je achter internet zit zoek je deze BluetoothDate.nl gebruikers op en bekijk je hun profiel. Is het de persoon die je hebt gezien? Dan stuur je hem of haar een bericht en wie weet heb je binnenkort een leuke date!

  Al geïnteresseerd? Ga dan snel naar www.BluetoothDate.nl en maak een profiel aan!

  geplaatst op
 • Moet je link het wel doen mister Bleutoothdate.nl
  hèhè

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.