Cup a Soup is leukste radioreclame

Cup a Soup is leukste radioreclame

Unox Cup a Soup heeft gisteren tijdens de PRE radioseminar de radioreclametrofee het Gouden DATje gewonnen. De radiocommercial ?Kamelen? werd door luisteraars van alle radiostations uitgeroepen tot leukste, origineelste en beste radiocommercial van het jaar. Unox Cup a Soup kreeg maar liefst 24% van alle stemmen.

In de commercial is het bekende Unox echtpaar op vakantie. Wanneer de man 20 kamelen krijgt aangeboden voor zijn vrouw, reageert hij lacherig, echter bij het bod van 25 kamelen is de deal rond! Pay of van de campagne; ook scherp en alert op vakantie?

Het is niet de eerste keer dat Unox Cup a Soup het Gouden DATje wint. In respectievelijk 2000 en 2001 ging deze radioreclametrofee ook naar Unox Cup a Soup.

Naast Unox waren ook SIRE, Hans Anders, Citro?n, Chello, BMW, Stichting Nederlandschoon, KPN. Shell en Bol.com genomineerd. De radioreclameprijs, het Gouden DATje is de publieksprijs voor de beste radiocommercial. Luisteraars van alle radiostations konden op de website besteradiocommercial.nl een stem uitbrengen op hun favoriete radiocommercial.

Bron:
http://www.radiofreak.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.