CrispAds, interessant alternatief voor BlogAds en AdSense?

CrispAds, interessant alternatief voor BlogAds en AdSense?

Via Greedy Girl vandaag een mogelijk alternatief gevonden voor BlogAds en AdSense: CrispAds. Het is een advertentienetwerk dat maar liefst 95% van de opbrengst uitbetaald, geschikt is voor zowel weblogs als RSS-feeds en de mogelijkheid biedt voor tekst- als bannerads. Uiteraard heeft CrispAds ook haar eigen weblog.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Hallo, er is inderdaad weinig aanbod aan alternatieven als je google account wordt uitgeschakeld. Maar ik persoonlijk vindt dit een zeer goed alternatief voor google adsense http://www.clicksor.nl . Zowel voor adverteerders als webmasters is dit echt aan te raden. Ook zij betalen netjes en best veel per klik. Nog een fijne dag allemaal :), groetjes, Monique van der Sanden ! Alternatief voor Google Adsense

    geplaatst op
  • clicksor link doet het niet meer?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.