Copaco introduceert nieuw verkoopconcept

Copaco introduceert nieuw verkoopconcept

Copaco Nederland heeft in samenwerking met HP een nieuw sales en marketing concept ontwikkeld: IT Business Points. Deze bestaat uit een centrale webwinkel en lokale webwinkels van deelnemende wederverkopers.

Na een testfase, die 1 augustus 2003 is gestart, zijn de centrale IT Business Points webwinkel en de ‘lokale’ IT Business Point winkels van de deelnemende wederverkopers officieel live. De ‘dealers’ kunnen met IT Business Points in het mkb-segment additionele omzet, leads en naamsbekendheid realiseren.

Het concept biedt de deelnemers, leads en orders vanuit een centrale webwinkel (http://www.it-businesspoints.nl) die door Copaco Nederland wordt verzorgd. Van daaruit wordt de bezoeker op de website doorgelinkt naar de webwinkel van de dealer. Deze is identiek aan de centrale webwinkel, maar met vermelding van eigen logo, eigen prijzen, bedrijfsprofiel en de voorwaarden die de wederverkoper hanteert. Om de verkopen nog meer te stimuleren, wordt er geadverteerd in mkb-vakbladen, op websites en zoekmachines. Ook wordt wekelijks een HP actie e-mail naar duizenden klanten en prospects van de wederverkopers gestuurd.

Redactie:
http://www.computable.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Internet Frachise concept...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.